(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
*** Katův šleh
Potřebné ingredience
750gvepřové kýty může být kuřecí,podle mě je ale kýta lepší worcestrová omáčka, sterilizovaná sklenka kápie sterilizované okurky, jakákoli ostrá hořčice, ostrý kečup, cibule, feferonka, pepř, sůl.
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky asi 750g, přidáme 2 velké lžíce dijonské hořčice (nebo plnotučné),
2 lžíce oleje, pepř, sůl, asi 1 a půl lžíce worcestrové omáčky. Smícháme. Pak na cibulce začneme restovat,
podlijeme trochou vody, ale můžete i trochu nálevu z kápie pokud chcete pikantnější přidáme nakrájenou feferonku nebo chillli. Ke konci vaření přidáme nakrájenou kapii a okurku. Zastříknete ostrým kečupem a hotovo.
Dávají se někde k tomu i bramboráčky, brambory, rýže ,hranolky...
2 lžíce oleje, pepř, sůl, asi 1 a půl lžíce worcestrové omáčky. Smícháme. Pak na cibulce začneme restovat,
podlijeme trochou vody, ale můžete i trochu nálevu z kápie pokud chcete pikantnější přidáme nakrájenou feferonku nebo chillli. Ke konci vaření přidáme nakrájenou kapii a okurku. Zastříknete ostrým kečupem a hotovo.
Dávají se někde k tomu i bramboráčky, brambory, rýže ,hranolky...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé